EWS1502b

Selion

Adviesprijs: €39,95

Damesportefeuille gemaakt van gerecyclede autoband, gevoerd met zwarte stof. De portefeuille heeft een met rits afsluitbaar binnenvak en veel ruimte voor kaartjes. Verkrijgbaar met rode en zwarte rits. Formaat: 22 x 11 cm.


EWT1502f

Robby

Laptop schoudertas van gerecyclede autoband. De tas beschikt over 2 met rits afsluitbare vakken, een kussenvoering voor de laptop en is voorzien van een schouderband. Verkrijgbaar met verschillende kleuren rits. Formaat: 36 x 25 cm.


Adviesprijs: €79,95
Rocklane

Rocklane

Stijlvolle schoudertas van gerecyclede autoband. Tegelijkertijd stoer en elegant. Vanwege het materiaal heeft elke tas zijn eigen identiteit en textuur. De tas is waterafstotend en zeer duurzaam. De tas is gevoerd met rode stof en heeft een met rits afsluitbare binnenpocket. De tas kan aan de bovenkant worden afgesloten met een druksluiting of met een rits.


Adviesprijs: €79,95
EWS1304a

Swan

Tablethoes van gerecyclede autoband, geeft je tablet een goede bescherming tegen krassen en tegen vocht. Het patroon in het rubber maakt hem elegant en uniek. De Swan Ipadhoes is van binnen gevoerd met stof. Let op : het geleverde product zal dezelfde vorm en afwerking hebben als op de foto, maar het patroon van het rubber kan afwijken omdat elke binnenband zijn eigen identiteit en patroon heeft. Voel je trots met je Eco Wings Ipadhoes van gerecyclede tractorband en wees een ambassadeur van een duurzame leefstijl. Speciale kenmerken : 1. Gemaakt van gerecyclede vrachtwagen-binnenband 2. Waterdicht 3. Shock proof 4. Eenvoudig afwasbaar 5. Gemakkelijk te dragen Grootte: 27 x 22 cm


Adviesprijs: €59,95
Wallet

Black Buck

Portemonnee gemaakt van gerecyclede autoband . Binenin veel ruimte voor kaarten en papiergeld. Met extra sluitbutton aan de buitenkant.


Adviesprijs: €29,95