c2

Swan

Adviesprijs: €59,95

Tablethoes van gerecyclede autoband, geeft je tablet een goede bescherming tegen krassen en tegen vocht. Het patroon in het rubber maakt hem elegant en uniek. De Swan Ipadhoes is van binnen gevoerd met stof. Let op : het geleverde product zal dezelfde vorm en afwerking hebben als op de foto, maar het patroon van het rubber kan afwijken omdat elke binnenband zijn eigen identiteit en patroon heeft. Voel je trots met je Eco Wings Ipadhoes van gerecyclede tractorband en wees een ambassadeur van een duurzame leefstijl. Speciale kenmerken : 1. Gemaakt van gerecyclede vrachtwagen-binnenband 2. Waterdicht 3. Shock proof 4. Eenvoudig afwasbaar 5. Gemakkelijk te dragen Grootte: 27 x 22 cm


b4

Dawa

Schoudertas vierkant


Adviesprijs: 69,95
b2

Rozer Pack

Rugzak van gerecyclede autoband


Adviesprijs: €59,95
ECOW-20180917-00012

Robby

Laptop schoudertas van gerecyclede autoband. De tas beschikt over 2 met rits afsluitbare vakken, een kussenvoering voor de laptop en is voorzien van een schouderband. Verkrijgbaar met verschillende kleuren rits. Formaat: 36 x 25 cm.


Adviesprijs: €79,95
c1

Black Buck

Portemonnee gemaakt van gerecyclede autoband . Binenin veel ruimte voor kaarten en papiergeld en een muntvakje. Met extra sluitbutton aan de buitenkant.


Adviesprijs: €34,95