sociale impact

Ecowings heeft als ambitie om de economisch zwakkeren van de lokale plattelandsbevolking rondom Indore werkgelegenheid te bieden en hun vaardigheden te helpen ontwikkelen. Wij leren ze praktische en sociale vaardigheden en laten ze zien hoe ze door middel van upcycling een positieve milieu-impact hebben. Onze positieve bijdrage leidt geleidelijk aan tot verandering in hun leven waardoor ze zich tevredener voelen en meer zelfvertrouwen krijgen.

We zijn er trots op dat we in de afgelopen jaren al een aantal plattelandsfamilies hebben geïnspireerd en hun vaardigheden hebben ontwikkeld. Dankzij hun vakmanschap en inzet is Ecowings in staat haar doel om te zetten in realiteit en kunnen we groei realiseren. We zijn erg betrokken bij onze werklieden en beschouwen hen als onze familie. We respecteren hun culturele waarden en tradities en laten de werktaken aansluiten op hun vaardigheden en kennis.

 

Flyerfoto gezin Baauu Ji

 Baauu-Ji met zijn gezin

 

Werkomstandigheden

Ecowings biedt een veilige en gezonde werkomgeving voor haar medewerkers. De werkplaats van Ecowings ligt aan de rand van de stad in een open en groene omgeving. We geven de medewerkers veel vrijheid. De werkplaats is ruim opgezet, netjes en schoon en er stroomt veel frisse lucht door het pand. We gebruiken zoveel mogelijk duurzame en milieuvriendelijke materialen en producten.

Ecowings beloont haar medewerkers op een eerlijke manier. De lonen zijn afhankelijk van ervaring en vaardigheden, maar liggen zeker boven het standaard lokale loon. Er wordt niet gediscrimineerd op ras, kaste, leeftijd, geslacht of op wat voor aspect dan ook. Kinderarbeid is absoluut niet aan de orde. Ecowings biedt een comfortabele werkomgeving aan de medewerkers waardoor er een prettige en flexibele sfeer heerst.