Ecowings management team

Kapil, Angela, Uma – Indore 2015

 

Kapil Sharma

Kapil is een gevestigd ontwerper in India en de oprichter van Ecowings. Hij is de drijvende kracht achter de productontwikkeling en design. Hij is gepassioneerd door upcycling, natuurbeheer, innovatie en ambachtelijk handwerk. 10 jaar geleden is hij begonnen te experimenteren met het upcyclen van de reststromen van auto-binnenbanden om daar bruikbaren producten van te maken. Dankzij zijn kennis van design en van materialen is hij in staat geweest te komen tot een productlijn van uitstekende kwaliteit. Hij heeft een groot netwerk van lokale ambachtslieden en heeft daardoor een professioneel team om zich heen verzameld.

Kapil is afgestudeerd in productontwerp aan het Symbiosis Institute of Design, Pune en heeft dat aangevuld met een diploma in grafisch ontwerp en een diploma in elektrotechniek. Momenteel werkt hij, naast Ecowings, als assistent-professor op de Avatika University – School of Design. Hij is zeer gedreven om zijn passie en kennis over te dragen op de jongere generatie.

Kapil is getrouwd met Uma en samen hebben zij een zoon. Hij is een echte familieman met een groot en sociaal hart. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met yoga.

 

 

Uma Sharma

Uma is mede-oprichter van Ecowings in India. Zij heeft de dagelijkse leiding over de werkplaats en over de financiën en logistiek. Zij is de spin in het web wat betreft alle internationale handelsactiviteiten.

Uma heeft een masteropleiding gedaan in HR-management en marketing aan de Sikkim Manipal University. Zij is geboren in Kota, in Rajastan. Sinds 2011 is zij getrouwd met Kapil en samen hebben zij een zoon, Lakshya. Zij houdt erg van koken en is overtuigd veganist.

 

 

Angela Rooijmans

Angela is sinds 2014 betrokken bij Ecowings. Zij heeft enkele jaren in India gewoond en is daar in de ban geraakt van het afvalprobleem. Het is haar missie om lokale initiatieven op het gebied van milieuverbetering in India te ondersteunen door voor hun producten een afzetmarkt in het westen te vinden. Zij zet zich nu 100% in om Ecowings in Europa op de kaart te zetten.

Angela heeft een mastergraad in Bestuurlijke informatiekunde en is sinds kort begonnen met een studie Religiewetenschappen op de VU. Zij is getrouwd en moeder van 2 inmiddels volwassen zonen. Haar grootste hobby’s zijn roeien en lezen.

Ecowings Management Team 2016

Uma, Angela, Kapil – Indore 2016

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *