,

Rozer Pack – de eco rugzak

Ecowings Rozer Pack

De Rozer Pack van Ecowings is een eco rugzak, met de hand gemaakt van een afgedankte vrachtwagen binnenband in combinatie met gerecycled polyester.

Kijk hier naar de mooie film over de Rozer Pack van Ecowings.

Deze sfeervolle film is gemaakt door de fotograaf Jean Haasbroek. Hij is opgenomen in ons eigen huis, met als hoofdpersoon mijn zoon Joost. Hij is daadwerkelijk een gebruiker van deze duurzame rugzak en neemt hem al ruim een jaar dagelijks mee naar school!

Het idee achter de Rozer Pack is dat we een tas wilde maken die wat functionaliteit en kwaliteit vergelijkbaar was met de standaard Eastpak rugzak, op dit moment nog een veel gebruikte rugzak voor scholieren. Wij willen met de Rozer Pack een duurzaam alternatief aanbieden! De functionaliteitseisen waren dat hij vooral sterk moest zijn en zoveel mogelijk waterafstotend. En de prijs moest natuurlijk goed blijven. Omdat elke tas met de hand wordt gemaakt, en omdat het proces van upcyclen bewerkelijk is, was dat best een grote uitdaging. Ontwerper Kapil is hiermee aan de slag gegaan en heeft een mooi, praktisch ontwerp gemaakt. Gaandeweg het productieproces zijn er nog wel wat verbeteringen gerealiseerd, zoals bijv. een extra handgreep bovenop. We zijn trots op het uiteindelijke resultaat.

Rugtas Rozer PackRugtas Rozer PackRugtas Rozer Pack

De Rozer Pack kun je vinden in de webshop. Hij is verkrijgbaar in oranje, blauw of zwart.

Zou je graag deze eco rugzak in een andere kleur willen? Neem dan gerust contact met ons op! We staan open voor suggesties!

 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *