Retourneren en Ruilen

Retourneren

Als je om een of andere reden een Ecowings product wilt retourneren heb je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

De kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn wel voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 euro per pakket binnen Nederland en 9,50 euro vanuit België. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via angela@ecowings.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ruilen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een product wilt ruilen. Misschien valt het toch te klein of juist te groot uit. Wellicht ben je niet tevreden over de kleur of wil je achteraf toch een ander Ecowings-product. Kan allemaal en is geen enkel probleem. Stuur hiervoor een mail naar info@ecowings.nl. Uiteraard komen de kosten voor het terugzenden wel voor eigen rekening.