Retourneren en Ruilen

Retourneren

Als je om een of andere reden een Ecowings-product wilt retourneren heb je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, verzoeken we je dit te melden via info@ecowings.nl. We verzoeken je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

De kosten voor het retour sturen naar Ecowings zijn wel voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 euro per pakket binnen Nederland en 9,50 euro vanuit België. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Ruilen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een product wilt ruilen. Misschien valt het toch te klein of juist te groot uit. Wellicht ben je niet tevreden over de kleur of wil je achteraf toch een ander Ecowings-product. Kan allemaal en is geen enkel probleem. Stuur hiervoor een mail naar info@ecowings.nl. Uiteraard komen de kosten voor het terugzenden wel voor eigen rekening.