,

Webwinkelkeur

Ecowings Webwinkelkeur

Ecowings is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur

Sinds 12 mei 2022 is Ecowings door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat Ecowings voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. Op 8 februari 2024 is weer beoordeeld door Webwinkelkeur en wederom goedgekeurd.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Ecowings onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. Stichting WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus meer zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat Stichting WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.”

Kortom weer een extra reden om bij Ecowings te kopen.

Deel je ervaring

Je kunt jouw aankoopervaring nu ook delen op de Ecowings pagina van Webwinkelkeur !

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *