,

Pa, ouwe, vriend, held… Deze dag is voor jou!

Laptoptas Panda

Zondag 19 juli is het Vaderdag in Nederland. Het moment om te laten zien dat je het waardeert dat hij elke week door weer en wind langs het veld staat, de deksel van de pot appelmoes losdraait, het gras maait en een lekke band plakt. Over banden gesproken. Sinds 2011 maakt Ecowings in India bijzondere tassen en accessoires van afgedankte binnenbanden van vrachtauto’s. Door de unieke ‘tekening’ van elke binnenband is elke Wings-tas of accessoire ook absoluut uniek. Net zoals jouw vader dat is.

Waardevol maar niet duur

Met een Wings-product geef je pa iets waar hij echt wat aan heeft. Onze tassen en accessoires zijn met de hand gemaakt en onder andere voorzien van waterdichte ritssluitingen. Elk onderdeel is gemaakt van gerecyclede autobanden en petflessen die we uit de afvalstroom halen. Dat maakt onze rugzakken, laptoptassen, schoudertassen, notitieboeken, etuis riemen en portemonnees een waardevol cadeau waar je vader de rest van zijn leven plezier van heeft. En waardevol is niet hetzelfde als duur, want special voor Vaderdag hebben we een paar mooie aanbiedingen voor elk budget.

Op de Black Buck portemonnee en de Ringnote Luxe notitieboek krijg je namelijk tot 30 juni maar liefst 20% korting. Gebruik hiervoor kortingscode DANKJEWELPA.

Voor iedere vader wat wils

Dus in plaats van een paar sokken of weer een stropdas kun jij jouw vader dit jaar iets geven waar hij echt wat aan heeft. Iets dat hij dagelijks kan gebruiken en waar andere vaders jaloers op zullen zijn. Kijk maar eens rond in onze webshop en zoek iets uit dat bij hem past. Wees er op tijd bij en bestel nu je Vaderdagcadeau alvast dan weet je zeker dat die op tijd binnen is.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *