,

Nieuw in de webshop: toilettas

Deze toilettas hadden we ooit op verzoek gemaakt voor Cisco. Toen prijkte hun logo op de zijkant. Maar we vonden hem zo mooi dat we hem ook in onze eigen collectie hebben opgenomen. En we hebben hem Chunky Chicken gedoopt!

Een duurzame toilettas

Ontdek de duurzame kant van persoonlijke verzorging met onze toilettas van gerecyclede autobanden! Deze stoere en unieke toilettas biedt niet alleen voldoende ruimte om al je toiletartikelen veilig op te bergen en te vervoeren, maar is ook milieuvriendelijk en vermindert de hoeveelheid afval in het milieu. Het robuuste ontwerp is ideaal voor reizen en uitstapjes en zorgt ervoor dat al je essentiële persoonlijke verzorgingsproducten veilig en georganiseerd blijven.

Of je nu een avontuurlijke reiziger bent of gewoon op zoek bent naar een duurzaam alternatief voor je huidige toilettas, onze toilettas van autoband is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en draag bij aan een schonere en duurzamere wereld, terwijl je geniet van de praktische en stoere uitstraling van onze toilettas van autoband!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *