Klimaat neutraal winkelen bij Ecowings

Ecowings en CO2OK bundelen hun krachten en maken het samen mogelijk om klimaat-neutraal een nieuwe laptoptas te kopen.

Het transport van een door jou gekocht product veroorzaakt uitstoot van broeikasgassen. Je kan als consument bijdragen om de uitstoot te verminderen door je aankoop klimaatneutraal te maken. Dit doe je door middel van CO₂-compensatie.

Als je een aankoop doet in onze webshop berekent CO2OK automatisch hoeveel broeikassen er vrijkomen tijdens het transport van het door jou gekozen product en hoeveel het kost om dit te compenseren. Als je bij het afrekenen op de knop “maak mijn aankoop klimaatneutraal” drukt betaal je een klein bedrag bovenop je aankoop (ongeveer 2% van het totaalbedrag).

Dit bedrag wordt gebruikt om projecten te financieren die klimaatverandering tegengaan, investeren in duurzame energie en CO2-uitstoot verminderen. CO₂OK werkt met gecertificeerde partners Atmosfair en Fair Climate Fund om dit te bewerkstelligen.

De CO₂-uitstoot die jouw aankoop veroorzaakt, wordt als het ware weggestreept tegen uitstootvermindering die de partners van CO2OK realiseren. Op deze manier wordt je aankoop klimaatneutraal gemaakt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *