, ,

Bijna klaar!

Er is een nieuwe lading rugzakken in de maak. En dat is een hoop werk! Elke stap van het productieproces wordt zorgvuldig gevolgd en gecontroleerd. Vanaf het moment dat de gerecyclede materialen worden geselecteerd tot het moment dat de afgewerkte rugzakken klaar zijn voor verzending, wordt er geen compromis gesloten op het gebied van kwaliteit.

Kwaliteitscontrole

Elke rugzak wordt met de hand vervaardigd door vaardige ambachtslieden die trots zijn op hun vakmanschap en dus hun best doen een mooi product af te leveren. Maar daarna wordt de rugzak nog – in verschillende rondes – gecontroleerd op kwaliteit. Fouten maken is immers menselijk, en het kan wel eens voorkomen dat er een naadje niet goed gestikt is, of dat de rits niet goed sluit. We willen zoveel mogelijk een productiefout uitsluiten.

Hier is Sunita bezig om te controleren of de naden goed zijn gestikt.

Nieuwe ritsen

We hebben de afgelopen periode veel tijd geïnvesteerd in onderzoek naar ritsen. Sinds vorig jaar gebruiken we waterdichten ritsen gemaakt van gerecycled plastic. In de praktijk bleek dat het metaal van de ritskoppen niet altijd sterk genoeg was. Daarom gebruiken we nu nieuwe ritskoppen van het merk YKK. Een mooie stap verder naar een 100% kwaliteitsproduct!

 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *