,

De nieuwe Wings Collectie is geland!

Ecowings nieuwe Wings logo

Bij Ecowings proberen we continu onze producten én de wereld een stukje beter te maken. Het grijpt allemaal in elkaar. Als onze tassen en accessoires mooi en van topkwaliteit zijn verkopen ze beter. Dan hebben we meer rubber nodig waardoor minder afgedankte autobanden in de afvalstroom terechtkomen. En kunnen we meer ambachtslieden aan een baan helpen en de lokale economie van Indore stimuleren. De afgelopen maanden hebben we benut om samen met het team van Kapil in India een nieuwe Wings Collectie te ontwerpen en te produceren. We zijn erg trots dat we na al dat harde werk onze verbeterde Wings tassen en accessoires nu aan jullie kunnen presenteren!

Vertrouwd én verbeterd

Ecowings producten kenmerken zich door hun robuuste en unieke karakter. Waar dat nog kon hebben we verbeteringen aangebracht. Zo zijn de ritsen 100% waterdicht zodat de inhoud van je tas niet natregent in ons kikkerlandje. Sterker nog, je kan met je Wings zwemmen als je dat zou willen. Verder zijn er extra dikke kussenbodems in de rugzakken en laptoptassen genaaid om je kostbare laptop en tablet nog beter te beschermen. Tot slot is aan de binnen- en buitenkant naast afgedankte autobanden ook gecertificeerd Rpet (gerecyclede petflessen) gebruikt. Hiermee heeft Ecowings een nieuwe stap gezet in het upcyclen van afval.

Nieuwe collectie, nieuwe namen

De introductie van onze nieuwe Wings Collectie voelt toch een beetje als het uitslaan van onze vleugels. Daarom hebben we ook besloten om onze producten nieuwe namen te geven. Zo heet de Panda Laptoptas vanaf nu de Elegant Eagle, de Dawa Schoudertas hebben we omgedoopt tot Stunning Seagul en de Rozer Pack Rugzak tot Funky Falcon. En vergeet onze nieuwe Click Kiwi niet! De handige en trendy fanny pack waar je al je spullen in kwijt kunt. Zoals je ziet hebben we gekozen voor dierennamen om ons streven naar een betere wereld voor mens en dier te benadrukken.

Wings by Ecowings

Onze nieuwe collectie tassen en accessoires noemen we Wings. Daar hoort natuurlijk ook een cool nieuw logo bij. Deze prijkt voortaan op elk Wings-product zodat iedereen meteen kan zien dat we te maken hebben met een originele Wings by Ecowings!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *