,

Even tijd voor wat anders

Verbouwing kantoor Ecowings in India

Sinds 24 maart geldt er in India ook een lockdown vanwege de Corona-crisis. In de beginperiode was deze lockdown heel streng en mocht er niemand op straat. Sinds een week of 2 zijn de maatregelen wat versoepeld en mogen werkplaatsen en fabrieken weer gedeeltelijk open. In Indore – waar de duurzame werkplaats van Ecowings is gevestigd – mag er nu weer gewerkt worden tussen 10 uur ’s ochtends en 2 uur ’s middags.

 

De lockdown is gedeeltelijk versoepeld maar dat wil niet zeggen dat Corona onder controle is. Integendeel. Het aantal ziekenhuisopnames en aantal doden neemt nog steeds toe in India. De Europese landen zijn allemaal zo’n beetje over de top heen maar dat is in India nog niet het geval. Het gevolg hiervan is o.a. dat (internationaal) transport nog steeds heel problematisch is. En deze onzekere situatie betekent ook dat we op dit moment weinig opdrachten krijgen en dat er dus ruimte is voor andere dingen.

 

Duurzame werkplaats

Dus er is nu tijd om eindelijk te doen wat al lang moest gebeuren, namelijk de werkplaats renoveren! Er worden wat muren gesloopt zodat de ruimte groter wordt en minder ‘hokkerig’. Verder worden er een paar extra ramen gemaakt op de benedenverdieping zodat daar wat meer licht naar binnen komt. Want prettige werkomstandigheden hebben hoge prioriteit bij Ecowings.

De afgelopen tijd werden de opdrachten steeds groter en moest er met steeds meer mensen de klus worden geklaard. Door de ruimte uit te breiden kunnen er straks meer werkplaatsen worden gemaakt waar de medewerkers van Ecowings op een veilige en prettige manier hun werk kunnen doen. We gaan ervan uit dat we straks weer ‘gewoon’ aan het werk kunnen in een mooie, schone, lichte ruimte en heel veel duurzame laptoptassen en duurzame relatiegeschenken kunnen gaan produceren. We kunnen gewoon niet wachten!

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *