,

De Click Kiwi komt eraan!

We zijn druk bezig met het ontwikkelen van een nieuw Ecowings product, namelijk de Click Kiwi !

In de jaren 80/90 van de vorige eeuw waren ze heel populair: de heuptasjes. Inmiddels zijn ze helemaal bezig aan een comeback. Sofie heeft er een mooi audio-blog over gemaakt.

Het heuptasje – het is weer hip!

“Ook in de mode komen heel veel dingen terug. Als je maar lang genoeg wacht dan wordt alles weer een hype. Zoals bijvoorbeeld – zo heeft u misschien al opgemerkt – de fanny pack of het heuptasje. Want niet alleen sportmerken als Nike en Adidas hebben recent nieuwe modellen uitgebracht. Er zijn ook heuse modehuizen zoals Balenciaga, Calvin Klein, Gucci en Versace die meededen aan die hype. En dat betekent dat de fanny pack terug is en wel om eventjes te blijven.”

“Maar er zijn natuurlijk ook mensen die altijd al geloofd hebben in de fanny pack. Die de gouden kwaliteiten van een goed heuptasje altijd gewaardeerd hebben en dus de fanny pack – mode of geen mode – altijd fier gedragen hebben. Tijdloze klasse is het, die fanny packs. Ze hebben al jaren de onderbuik van menig man mogen sieren. Laten hipsters vooral niet denken dat zij het hebben uitgevonden.”

 

Sofie interviewt in haar blog verschillende mannen die al jaren een heuptasje dragen en die zijn daar maar wat content mee:

“Ja, ik droeg eigenlijk al een heuptasje voordat het de vorige keer hip was. Ik ben dat blijven dragen toen het niet meer hip was en ik ben blij te horen dat het nu weer opnieuw hip zal worden.”

 

“Collega’s – het zijn ook vaak dezelfde collega’s – die hun telefoon of badge of sleutels kwijt zijn. Dan denk ik: dit is de oplossing. Je hebt het altijd bij je. Je hoeft nooit te zoeken, waar heb ik het nu weer gelegd? Ik heb dat nooit en ik kan het dan ook om die reden zeker aanraden.”

 

“Ik draag het gewoon zoals een broekriem, dus om mijn middel. Maar ik heb ook al gezien dat er mensen zijn die het als een soort van sling-bag over hun schouder dragen. Maar dat staat iedereen vrij natuurlijk.”

 

 

Het basismateriaal van onze fanny pack, oftewel ‘Click Kiwi’ is vrachtwagen-binnenband, gecombineerd met gerecycled polyester. De heupgordel is gemaakt van afgedankte autogordels.

Voorlopig hebben we 2 modellen in ontwikkeling. Zie je de verschillen?

De prototypes zijn onderweg naar Nederland. Ik kan niet wachten! Laat het weten als je op de hoogte gehouden wilt worden van de ontwikkelingen.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *