, ,

Klaar voor de feestdagen-periode

De afgelopen tijd zijn we bij Ecowings druk bezig geweest met het voorbereiden voor de feestelijke eindejaarsperiode. Onze werkplaats heeft overuren gedraaid om ervoor te zorgen dat we genoeg voorraad hebben om aan de wensen van onze klanten te voldoen. In deze blog willen we jullie een kijkje achter de schermen geven en laten zien hoe we ons hebben voorbereid op de drukste tijd van het jaar.

Productie in volle gang

Onze werkplaats in Indore is het kloppende hart van ons bedrijf, en de afgelopen maanden was het hier extra druk. We hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat al onze producten van topkwaliteit zijn en op tijd gereed zijn voor de kerstperiode. Het team heeft met veel passie en toewijding gewerkt om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Hier zijn Sunita en Lakhsmi bezig om alle tassen stuk voor stuk op te poetsen. Sommige mensen vragen zich af waarom de vrouwen op de grond zitten. Nou, dat willen ze graag! Ten eerste zijn ze heel erg gewend om in kleermakerszit te zitten. Maar vooral in de warme periode is het ook lekker koel om op de grond te zitten.

Nieuwe voorraad is binnen

Een van de hoogtepunten van de afgelopen tijd was de ontvangst van onze nieuwe voorraad. Het was een moment waar we met veel spanning naar uitkeken, en we zijn blij te kunnen melden dat alles volgens planning is verlopen. Het magazijn is nu weer gevuld met de meest gewilde producten, klaar om verzonden te worden.

Klaar voor de kerstperiode

Met de nieuwe voorraad op zijn plaats en de productie op volle toeren, zijn we klaar voor de kerstperiode. We weten dat dit een bijzondere tijd van het jaar is voor velen van jullie, en we staan klaar om jullie te helpen bij het vinden van een mooie tas of accessoire. De website is geüpdatet met de nieuwste producten, en de klantenservice staat paraat om al jullie vragen te beantwoorden.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste aanbiedingen en kersttips door ons te volgen op social media en onze nieuwsbrief te abonneren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *